Цього року 12 місяців можна розділити на 2 частини з точки зору актуальності активних дій у всіх сферах діяльності.

Перша половина місяця триватиме до 13-го числа, коли Меркурій увійде в ретроградну фазу, що викличе питання навіть про трохи серйозні справи, тому ми рекомендуємо завершити їх до цього часу. Від того, що сьогодні їм слід бути скромнішими, ніхто не скасовує відповідного настрою – особливо з огляду на можливість побажати перемоги і подальшого миру.

Небесний психолог Валентина Віттрок розповідає про те, чого чекають представники всіх сузір’їв в цей час.

Овен

Професійна діяльність виходить на перший план, і вас може очікувати серйозний успіх, особливо якщо ви правильно ставите цілі і грамотно розробляєте способи їх досягнення. Чарівність, яким наділять представників знака Венери, дозволить статися приємним подіям в їх особистому житті: особливо пощастить тим, хто все ще самотній – вони з часом зможуть виконати своє призначення.

Телець 

Хороші часи у фінансовому сенсі, коли ви можете не тільки заробляти гроші, але й позичати або отримувати в якості спонсорства від ділових партнерів та меценатів, головне — інвестувати в підприємства, які можуть приносити прибуток, і правильно розпоряджатися ними, не пропускаючи. Протягом останніх 10 років Місяця Талан буде супроводжувати вас у всіх випадках без винятку.

Близнюки

Можливо, на даний момент службовий роман буквально змушує представників знака покращувати свою зовнішність – від зміни іміджу до більш серйозних заходів, таких як Косметичні ін’єкції. На даний момент краще відмовитися від далеких поїздок: вони навряд чи виправдають очікування — в більшості випадків відбувається з точністю до навпаки: по дорозі ви зможете дістатися до аеропорту, а по дорозі ви зможете дістатися до аеропорту.

Рак

Повсякденна робота напередодні свята-не найкраще проведення часу, але за представників знака цим ніхто не займається, до того ж в їхніх інтересах якомога швидше поставити в ній остаточну крапку і розслабитися. Висока ймовірність несподіваної появи людини, у якого в минулому були з ним серйозні романтичні стосунки: варто продовжити їх з того моменту, як вони одного разу припинилися.

Лев

У новорічній метушні вам захочеться приділити увагу творчості і більш тісному спілкуванню з дітьми.У деяких випадках це можна поєднувати, наприклад, прикрашаючи будинок своїми руками до свята. Не варто будувати плани на майбутнє — навряд чи ви зможете визначити правильну мету зараз, тому таке проведення часу забирає час і сили, в останні 10 років місяця у вас ні на що не вистачить сил, тому краще присвятити його розслабленню.

Діва

Загальною увагою і компліментами від протилежної статі представники знака зобов’язані як вродженому чарівності, так і шарму, який подарує їм зірку. У відносинах з уже існуючими партнерами з’являються, здавалося б, спокійні пристрасті, а відносини з новими починаються з традиційного цукерково-букетного періоду. Діти представників знака, у яких вони є, підносять приємні сюрпризи у вигляді успіхів в наукових дослідженнях і спорті.

Терези

Кінець року буде успішним як в кар’єрі, так і в фінансах: керівництво оцінить здібності і устремління представників знака, підвищить зарплату або випише бонуси підписувати важливі документи потрібно з обережністю — навіть невеликі помилки, особливо надруковані, можуть привести до серйозних проблем, тому текст необхідно уважно прочитати, а потім вам потрібно поставити візу у візовому центрі.

Скорпіон

Магнетичне тяжіння, притаманне представникам знака від народження, значно зростає — варто використовувати цей дар в кар’єрних цілях: незвичайний начальник встоїть перед таким тяжінням. Не варто говорити про успіх в особистому житті — тут може бути найприємніша подія, аж до пропозиції руки і серця. Але від укладення важливої угоди краще відмовитися-кінець року сприятливий для завершення справ, а бізнес не встигає.

Стрілець

Вступаючи в марсіанський знак, його представники починають робити рішучі дії, але робити цього не варто – результат може бути непередбачуваним. Наприклад, у вас більше шансів отримати безнадійні Фінанси, такі як погашення старих боргів або сплата авторських відрахувань, про які всі забули. Про романтичні стосунки з коханою людиною краще не говорити — щастя любить тишу.

Козоріг

Зірці рекомендується присвятити вирішенню професійних завдань тільки першу половину місяця, коли робота буде максимально продуктивною і результативною. Решта 12 місяців представникам цього старанного знака потрібно присвятити себе професії, до якої їх зазвичай тягне, — відпочинку. Дивно, але вони знайдуть це захоплюючим і корисним: в останні дні року, що минає, вони зможуть накопичити багато енергії, яка стане в нагоді їм на початку наступного року.

Водолій

Плутанина, яка повинна існувати в даний момент, зіб’є з пантелику кого завгодно, але тільки не представників цього знака: вони відчувають себе як риба у воді, а старі загадки, які розгадуються при всіх присутніх, допоможуть не тільки звернутися до причин минулих подій, а й зрозуміти нинішній образ поведінки і будуйте плани на майбутнє. Цього року фінал проходить в сімейній атмосфері, де поруч з вами залишаються тільки найближчі і улюблені люди.

Риби

Сатурн, який підписує контракт з 3-го місяця року, продовжує навчати своїх представників, заганяючи їх в досить суворі рамки, інструктуючи їх, як жити, що робити, чим займатися і куди йти. Але багато хто з них відчує, що такий вплив швидше позитивне, ніж негативне: завдяки йому через 9 місяців вони повернуть до життя старого друга, про якого так приємно згадувати в фіналі-рік-минулий за кілька місяців, на що пішло б кілька років тому.

Поделится:

Оставьте ответ